Župne obavijesti 2.NEDJELJA PO BOŽIĆU

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

2.NEDJELJA PO BOŽIĆU

3.1. 2021.

 

  1. U srijedu je svetkovina Bogojavljenja, Sv. Tri kralja, Vodokršće. Sv. mise su kao i nedjeljom. Blagoslov soli i vode bit će na svim svetim misama. Milostinja svetkovine Bogojavljenja uobičajeno ide za potrebe Sv. stolice, za Papinsko misijsko djelo sv. djetinjstva.

 

  1. Današnja milostinja upućuje se preko naše biskupije caritasu sisačke biskupije za potrebe postradalih u nedavnom potresu. Naš je caritas otvorio i telefonski broj za donacije, pozivom na 092 890 880 darujete 2 KM. Ovaj broj kao i broj žiro računa za vaše donacije imate i na internetskim stranicama.

 

  1. Podsjećamo vas da ukoliko to niste učinili, a željeli biste primati nešto od katoličkog tiska, to možete učiniti još do sljedeće nedjelje.

 

  1. U nedjelju je blagdan Krštenja Gospodinova, kojim završava božićno vrijeme liturgijske godine.

 

  1. Od tiska je stigao posljednji broj Katoličkog tjednika i Brata Franje iz stare pretplate.

 

  1. U proteklom tjednu umrla je JANJA MILIĆEVIĆ ud. Vicina. Umro je i MIROSLAV PEJIĆ Žarkić, sprovod mu je u utorak u 14 sati. Pomolimo se…

 

————————————————–

SOVIĆI:

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.