Župne obavijesti – NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODINOVA 4. 4. 2021.

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODINOVA

4. 4. 2021.

 

 

  1. Braćo i sestre, u ime nas fratara, svima od srca čestitam! Neka vam je svima sretna i blagoslovljena Svetkovina uskrsnuća Gospodnjeg!

Želim, da nam svima blagdan Uskrsnuća Gospodinova ne bude tek komemorativno prisjećanje na jedan događaj s ruba naše povijesti, već uvijek iznova izvor životne snage i nadahnuća za dobra djela.

Zahvaljujemo svima koji su nam ovih dana na bilo koji način uputili čestitke, a preko nas i svima vama (biskupu Petru, ocu Provincijalu, i ostalim crkvenim ustanovama; županijskim i općinskim vlastima, različitim udrugama, organizacijama i tvrtkama) uzvraćamo na isti način, moleći za sve, od Boga svako dobro!

Čestitke i dobre želje prenesite u svoje domove i svoje obitelji, osobito onim starijima i bolesnima koji nisu mogli biti dionici ovog našeg slavlja.

Hvala svima, koji su posljednjih dana, dali svoj doprinos oko organizacije i priprema za ove svete dane. Neka Uskrsli Gospodin pogleda na trud svih vas i sve vas blagoslovi! Svetkujmo kršćanski, radosno i u miru. Felix Alleluia! Sretan Uskrs!

 

  1. Sutra, na Uskrsni ponedjeljak, sv. mise slavimo u 9 sati i u Gorici i u Sovićima.

 

  1. Vjeronauk i priprava za sakramente Prve sv. pričesti i Krizme, nastavlja se u subotu 10. travnja (ukoliko bude moguće zbog epidemiološkog stanja): prvopričesnici: župna crkva u 9 sati. Krizmanici: crkva u Sovićma i Župna crkva u 10 sati.

 

  1. Od tiska su stigli novi brojevi Naših ognjišta, Svjetla riječi, Glasa koncila i Katoličkog tjednika. Izašao je i novi broj Župnog listića.

 

————————————————–

 

 

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.