Župne obavijesti 4. USKRSNA NEDJELJA – DOBRI PASTIR 25. 4. 2021.

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

4. USKRSNA NEDJELJA – DOBRI PASTIR

25. 4. 2021.

 

 

  1. Obavijest za roditelje prvopričesnika: U sljedeću subotu pozivamo roditelje (jednog od roditelja) da dođu na kratki roditeljski sastanak u 9 sati u župnu crkvu. Trebaju doći i djeca, koja će poslije ovog kratkog sastanka ostati na redovitom vjeronauku do 10 sati.

 

  1. Obavijest za krizmanike: iako smo krizmanike jučer obavijestili, još jednom ponavljamo i dajemo na znanje i roditeljima da će ispit svih krizmanika biti u subotu u 10 sati u župnoj crkvi.

 

  1. Od sljedećeg četvrtka molitveni program (krunica, misa, klanjanje) ponovo počinje u 19 sati.

 

  1. Iz Crvenog križa Grude zamoljeni smo oglasiti:

da oni u suradnji s Odjelom za transfuziologiju mostarske bolnice, organiziraju akciju darivanja krvi, u srijedu, u srednjoj školi u Grudama, od 10 do 12 sati. Mole sve vas koji možete da se odazovete ovoj humanoj akciji.

 

  1. Od tiska su stigli novi brojevi Glasa koncila i Katoličkog tjednika.

 

  1. U proteklom tjednu umro je MIRKO BUŠIĆ + Mije. Umrla je i MILA GALIĆ ud. Petrova, sprovod joj je danas u 17 sati. Pomolimo se…

 

————————————————–

SOVIĆI:

 

Jučer smo pokrili pomoćni pastoralni objekt iza crkve. To nas vrlo raduje, i zahvaljujemo Bogu na tome! Hvala i svima koji su na bilo koji način pridonijeli da se ovo realizira: bilo radom, novčanim prilozima, hranom i pićem!

 

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.