Župne obavijesti 33. nedjelja kroz godinu 14. 11. 2021.

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

33.NEDJELJA KROZ GODINU

14. 11. 2021.

 

 

  1. Došao je novi broj: Glasa koncila, Katoličkog tjednika, Glasnika mira, Svjetla riječi i Brata Franje. Izišao je novi broj Župnog listića.

 

  1. U proteklom tjednu umrla je: DANICA BOBAN ud. Markova, STANA BOŠNJAK ud. Zvonkina, ANTE ZORIĆ + Mile, sprovod mu je danas u 14 sati. Pomolimo se…

 

 

————————————————–

SOVIĆI:

 

 

Kao što svi možete vidjeti, radovi iza crkve i na pomoćnom crkvenom objektu uglavnom teku, kad god to vrijeme dopusti. Mnogi naši župljani, a među njima se, opet, posebno ističe jedna skupna, velikodušno odvajaju od svoga vremena i ulažu mnogo truda kako ovi radovi ne bi stali, i kako bi se priveli kraju. Od samih početaka, sve što smo mogli i možemo uraditi sami, to i radimo, kako barem to ne bismo morali plaćati.

Želja nam je bila, ovaj pomoćni objekt zatvoriti do Božića, odnosno staviti sve predviđene otvore. Za to će nam trebati određeni novac. Kad dobijemo ponude, znat ćemo o kolikim sredstvima je riječ, a mi računamo na potporu i svih vas. Svjesni smo da vremena nisu sjajna, ali vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama i ovaj projekt sretno privesti kraju. Onima koji su ovdje stalno i neumorno rade, kao i svima koji su davali ili će dati svoj novčani doprinos od srca zahvaljujemo!

 

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.