Župne obavijesti NEDJELJA CVJETNICA 28. 3. 2021.

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

NEDJELJA CVJETNICA

28. 3. 2021.

 

  1. Pred nama je Veliki i Sveti tjedan. Raspored misa, službi i obreda je kako smo najavili u Župnom listiću. Dakle, na Veliki četvrtak Misa Večere Gospodnje je u župnoj crkvi u 18, a nakon nje klanjanje do 20 sati. Na Veliki petak Služba u župnoj crvki i počinje u 17 sati. Jedina izmjena u odnosu na informaciju iz Listića je satnica Velikog uskrsnog bdijenja, koje neće biti u 20 nego u 19 sati, a nakon njega slavimo Misu uskrsnuća Gospodinova. Blagoslov uskrsnog jela bit će na kraju ove sv. mise, ali također i u 17 sati u crkvi u Sovićima. U Nedjelju uskrsnuća Gospodinova sv. mise su po uobičajenom nedjeljnom rasporedu. Sve vas lijepo molimo, da pazimo jedni na druge, i držimo se propisanih epidemiološki mjera, kako smo to činili i do sada, a na što nas je ovih dana i službeno pozvao i naš mjesni biskup.

 

  1. Na Veliki četvrtak, petak i subotu, u župnom uredu uredujemo samo do podne.

 

  1. Od tiska su stigli novi brojevi Glasa koncila.

 

  1. U proteklom tjednu umrla je ZDENKA SOLDO ud. Stjepanova. Umro je i VELIMIR JURIĆ + Jerke, sprovod mu je sutra u 16 sati. Pomolimo se…

 

————————————————–

 

 

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.