Župne obavijesti, 7. USKRSNA NEDJELJA, 16. 5. 2021.

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

7. USKRSNA NEDJELJA

16. 5. 2021.

 

 

  1. Jučer smo slavili sv. misu u kojoj je podijeljen Sakrament sv. potvrde – Krizme, za sedamdesetoro ovogodišnjih krizmanika iz dvije generacije. Našim krizmanicima, njihovim roditeljima i obiteljima srdačno čestitamo!

 

  1. U nedjelju je svetkovina Pedesetnice, Duh Sveti. Sv. mise slavimo po uobičajenom nedjeljnom rasporedu.

 

  1. Obavijest za roditelje prvopričesnika: fotografije s Prve pričesti su gotove, tako da možete od sutra podignuti u Foto flash Grude, vl. Boro Bošnjak.

 

  1. Iz Pogrebnog društva zamoljeni smo oglasiti sljedeće: U četvrtak, 6. svibnja, održana je sjednica Vijeća HKPD Gorica-Sovići. Na sjednici je usvojeno financijsko izvješće za 2020. god. Ovo izvješće imate na izlazu iz crkve, možete ga uzeti i detaljno se informirati.

Na ovoj sjednici je usvojena i odluka o naplati usluga mrtvačnice a ona je slijedeća: one obitelji koje uredno izmiruju svoje obaveze prema HKPD Gorica-Sovići (uredno plaćaju članarinu) ubuduće plaćaju 50% cijene usluge mrtvačnice (tj. usluga mrtvačnice koja je iznosila 200 KM od sada će za spomenute članove biti 100 KM).

 

  1. Od tiska su stigli novi brojevi Katoličkog tjednika i Glasnik mira. Izašao je i novi broj Župnog listića.

 

  1. Obavijest o smrti: umrla je MARINA BOBAN ž. Igorova. Dan i vrijeme sprovoda bit će naknadno objavljeno.

 

 

————————————————–

SOVIĆI:

 

 

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.