Župne obavijesti 6. USKRSNA NEDJELJA 9. 5. 2021.

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

6. USKRSNA NEDJELJA

9. 5. 2021.

 

 

 

  1. U četvrtak je svetkovina Uzašašća Gospodnjeg – Spasovo. Svetkovina nije zapovijedana. Sv. mise slavimo u Sovićima u 10 sati, a u Gorici u 9 te 19 sati, tada ćemo moliti krunicu, slaviti sv. misu te nastaviti s euharistijskim klanjanjem.

 

  1. U petak u 18 sati bit će ispovijed za krizmanike (i roditelje ukoliko imaju potrebu). Nakon ispovijedi, krizmanici će dobiti krizmaničke haljine i krizmane cedulje. U petak neće biti krunice u Sovićima.

 

  1. U subotu u 10 sati u zajedništvu s biskupom Petrom, slavimo sv. misu na kojoj će biti i podijeljen sakrament Sv. potvrde, odn. Krizme. Sve naše krizmanike preporučujemo u vaše molitve.

 

  1. Od tiska su stigli novi brojevi Glasa koncila i Katoličkog tjednika. U prošlu nedjelju je stigao i novi broj Naših ognjišta, pa tko od pretplatnika nije uzeo, može danas.

 

  1. U proteklom tjednu umrli su: VID GALIĆ + Ante i MIRA BUŠIĆ ud. Ante Barišića. Umrla je i JAKA VLAŠIĆ ud. Perina. Sprovod joj je sutra u 17 sati. Pomolimo se…

 

————————————————–

SOVIĆI:

 

 

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.