Župne obavijesti – 4. NEDJELJA DOŠAŠĆA, 19. 12. 2021

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

4. NEDJELJA DOŠAŠĆA

19. 12. 2021.

 

  1. U ovom tjednu pred Božić župni ured ureduje samo do podne.

 

  1. U petak, na Badnji dan, oglašavamo božićni post.

 

  1. U subotu je Svetkovina rođenja Gospodnjeg – Božić. Svete mise slavit ćemo: u Gorici u pola noći – Ponoćka, i u 10 sati. U Sovićma: Zornica u 5 i danja misa u 10 sati. Nastojmo svi da Božić i božićne blagdane dočekamo i proslavimo u miru, kršćanski, dostojno i u nepomućenoj radosti.

 

  1. U nedjelju je Svetkovina Svete obitelji Isusa, Marije i Josipa. Ispušta se blagdan sv. Stjepana. Sv. mise su kao i obično nedjeljom.

 

  1. Došao je novi broj Glasa koncila.

 

  1. Zamoljeni smo oglasiti:

Obavijest Hrvatskog katoličkog pogrebnog društva Gorica-Sovići:

Od 31. prosinca ove godine gosp. Marinko Prlić Bata prestaje biti djelatnik HKPD zbog odlaska u mirovinu, u ime Društva mu zahvaljujemo na svemu što je u proteklom vremenu učinio za ovo Društvo.

Odlukom upravnog vijeća HKPD Gorica-Sovići za sada se neće primati novi djelatnici.

Od 1. siječnja 2022. god. za organizaciju ispraćaja i vođenje sprovoda su zadužena pogrebna poduzeća koja djeluju na području naše župe.

Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo vam na raspolaganju. Poručuju iz uprave pogrebnoga društva.

 

  1. U proteklom tjednu umrla je LJILJA BAZINA ž. Nedjeljkova. U Dubrovniku je umro PETAR MILIĆEVIĆ PEŠA + Jerke, sprovod mu je sutra u Župi Dubrovačkoj u 15 sati. Umrla je i ZORA LOGARA ud. Mladenova, majka našega fra Mate. Sprovod joj je sutra u 14 sati. Pomolimo se…

 

————————————————–

 

SOVIĆI:

 

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.