Župne obavijesti 32. nedjelja kroz godinu 7. 11. 2021.

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

32. NEDJELJA KROZ GODINU

7. 11. 2021.

 

 

  1. Franjevačka kuća molitve Masna Luka organizira duhovne vježbe u postu, molitvi i šutnji, pod nazivom „Pripravite put Gospodinu“ a koje će se održati koncem ovoga mjeseca. O detaljima i mogućim prijavama se možete informirati na facebook stranici: franjevačka kuća molitve, (ili skenirati na telefon kod sa plakata).

 

  1. Lijepo vas molimo da kad dolazite na ispovijed ili pak u župni ured, dolazite s ispravno stavljenom maskom za lice.

 

  1. Došao je novi broj: Glasa koncila.

 

  1. U proteklom tjednu umrli su: ZORKA MISIR ž. Antina. Pomolimo se…

 

 

————————————————–

SOVIĆI:

 

 

Kao što svi možete vidjeti, radovi iza crkve i na pomoćnom crkvenom objektu uglavnom teku, kad god to vrijeme dopusti. Mnogi naši župljani, a među njima se, opet, posebno ističe jedna skupna, velikodušno odvajaju od svoga vremena i ulažu mnogo truda kako ovi radovi ne bi stali, i kako bi se priveli kraju. Od samih početaka, sve što smo mogli i možemo uraditi sami, to i radimo, kako barem to ne bismo morali plaćati.

Želja nam je bila, ovaj pomoćni objekt zatvoriti do Božića, odnosno staviti sve predviđene otvore. Za to će nam trebati određeni novac. Kad dobijemo ponude, znat ćemo o kolikim sredstvima je riječ, a mi računamo na potporu i svih vas. Svjesni smo da vremena nisu sjajna, ali vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama i ovaj projekt sretno privesti kraju. Onima koji su ovdje stalno i neumorno rade, kao i svima koji su davali ili će dati svoj novčani doprinos od srca zahvaljujemo!

 

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.