Župne obavijesti – 28. NEDJELJA KROZ GODINU, 10. 10. 2021.

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

28. NEDJELJA KROZ GODINU

10. 10. 2021.

 

  1. Nastavljamo Listopadsku pobožnost i molimo svakog dana dio Ružarja, u obje crkve u 18 sati. izuzetak je četvrtak kad je krunica samo u župnoj crkvi i to u 19 sati, nakon koje slavimo sv. misu i imamo pobožnost Euharistijskog klanjanja nakon mise. Listopadske pobožnosti nema subotom i nedjeljom.

 

  1. GORICA: Još jednom pozivamo dječake od 4. do 9. razreda da se jave u ministrante, također i djevojčice da se jave u „mali pjevački zbor“. Susreti ministranata kao i pjevača su subotom u 10 sati.

 

SOVIĆI: Pozivamo dječake od 4. do 9. razreda da se jave u ministrante, također i djevojčice da se jave u „mali pjevački zbor“. Susreti ministranata su u crkvi subotom u 10 sati. A pjevački zbor u dogovoru s vjeroučiteljicom Ivanom Vlašić.

 

  1. Napominjemo da su susreti Glasnika sv. Franje (Mala Frama) subotom u 16 sati, a redovni susreti Frame, također subotom u 17 sati u Staroj župnoj kući.

 

  1. Došli su novi brojevi: Naših ognjišta, Glasa koncila, Katoličkog tjednika i Svjetla Riječi.

 

 

 

————————————————–

SOVIĆI:

 

 

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.