Župne obavijesti 2. NEDJELJA DOŠAŠĆA 5. 12. 2021.

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

2. NEDJELJA DOŠAŠĆA

5. 12. 2021.

 

 

 

  1. Tjedan pred nama Kvatreni je tjedan. Kvatre su dani kad su kršćani pozvani na intenzivniju molitvu te djela pokore i ljubavi. Ove zimske Kvatre posvećene su kršćanskoj dobrotvornosti i zahvaljivanju za Božja dobročinstva.

 

  1. U srijedu je Svetkovina Bezgrješnog Začeća Blažene Djevice Marije. Svetkovina nije zapovijedana. Sv. mise slavit ćemo u Sovićima u 8, te u Gorici u 9 sati.

 

  1. Sljedeća nedjelja, je nedjelja Caritasa. Milostinja te nedjelje namijenjena je potrebama biskupijskog Caritasa.

 

  1. U prošlu nedjelju smo započeli primanje misa. Možete upisati mise za svoje pokojne za narednu godinu. Prve godišnjice su rezervirane na datum smrti pokojnika, samo ih netko od obitelji treba potvrditi.

 

  1. U župnom uredu možete nabaviti džepne i dvanaestlisne katoličke kalendare za sljedeću godinu.

 

  1. Došao je novi broj Naših ognjišta, Katoličkog tjednika i Glasa koncila.

 

  1. U sljedeću subotu, Bratovština sv. Stjepana, obilježava 22. drugu obljetnicu obnovljenog djelovanja. U 18 sati u župnoj crkvi bit će sv. misa, a potom koncert američkih božićnih pjesama u izvedbi prof. dr. sc. Sewarta Shultza (Stjuarta Šulca) uz pratnju klape Bratovština. Svi ste dobro došli!

 

  1. Napominjemo kako sve ove obavijesti kao i Župne listiće imate i na internetu na stranici: zupagoricasovici.info

 

  1. U proteklom tjednu umrli su VLADO VLAŠIĆ + Ivana, NIKOLA GRIZELJ + Zdravka, njemu je sprovod sutra u 14 sati. Pomolimo se…

 

 

————————————————–

SOVIĆI:

 

 

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.