4. USKRSNA NEDJELJA

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

4. USKRSNA NEDJELJA

8. 5. 2022.

 

  1. Dragi prvopričesnici, od srca vam čestitamo i radujemo se s vama, jer ubuduće zajedno s nama ići ćete k stolu Gospodnjem i primati Isusa u sv. pričesti.

Čestitamo također i vama roditelji! Svojim kršćanskim životom dajite svjedočanstvo Božje ljubavi svojoj djeci i ovom svijetu. Neka vam, srca uistinu budu ispunjena, ne samo radošću, nego i ponosom što su vaša djeca postala dostojna Stola Gospodnjeg.

Hvala svima koji su dali doprinosa u organizaciji ovog našeg slavlja: našem malom zboru i njihovoj voditeljici Veroniki Galić, sviračici Zorani Grizelj, meštru od zvuka i tehnike Anti Bušiću, našoj domaćici Aneli Grizelj, našim župljankama koje revno i redovno čiste ovu našu crkvu (da ih ne spominjem sve imenom), našim župljankama koje nam donesu cvijeća, hvala ministrantima i prakaraturima i svima koji su dali i najmanji doprinos ovom našem današnjem slavlju. Neka sve Gospodin blagoslovi i nagradi.

Roditeljima još jednom napomena da dovedete djecu na vjeronaučni susret u subotu u 10 sati.

 

  1. Oglašavamo ženidbu sljedećih zaručnika:

JURE PITEŠA, sin Vinka i Ane r. Živalj iz Splita i

MARIJA ČULJAK, kći Dalibora iz Julijane r. Andrijanić iz Sovića.

Ukoliko netko zna za kakvu zapreku za vjenčanje ovih oglašenih zaručnika, dužan je to dojaviti u župni ured.

 

  1. Od tiska je stigao novi broj Naših ognjišta i Glas koncila.

 

  1. U proteklom tjednu umro je VESELKO BOBAN + Mate. Pomolimo se…

 

  1. Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.