23.NEDJELJA KROZ GODINU

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

23.NEDJELJA KROZ GODINU

6.9. 2020.

 

  1. Započeli smo pobožnost euharistijskog klanjanja. Svakog četvrtka u 19 sati molimo krunicu, 19.30 sati slavimo sv. misu i u 20 sati je euharistijsko klanjanje.

 

  1. U utorak je blagdan rođenja BDM – Mala Gospa. U Bekiji se Mala Gospa osobito slavi u Drinovcima gdje je svečano misno slavlje u 18.00 sati, a predvodi ga biskup Ratko Perić. U našoj župi misa je u Gorici u 7 sati.

 

  1. Zamoljeni smo oglasiti:

Nastava za školsku 2020./2021. godinu počinje 7. rujna 2020. godine. Poštujući Smjernice Zavoda za javno zdravstvo ŽZH, nastava će u ponedjeljak biti organizirana na sljedeći način te Vas najljubaznije molimo da ga se svi pridržavamo.

–          U 8:00 sati dolaze učenici predmetne nastave (od 6 – 9 razreda) u školsko dvorište i čekaju poziv razrednika te dobivaju daljnje upute.

–          Učenici 6 – ih razreda ostaju u školskom dvorištu gdje će doći njihovi razrednici i prozvati pojedinačno učenika A i B odjela. Od razrednika će dobiti sve daljnje informacije.

–          Svi učenici i roditelji od 6 – 9 razreda na dvorištu moraju nositi maske i držati međusobni razmak.

–          Učenici Područnog odjela Gorica u ponedjeljak trebaju doći u 9 sati u školsko dvorište gdje će dobiti daljnje upute od razrednih učitelja.

–          Učenici razredne nastave u Matičnoj školi dolaze u dvorište u 14 sati.

–          Ostale smjernice će dobiti od razrednih učitelja.

Sretan povratak u školske klupe i

Sretan i blagoslovljen početak.

Uprava škole.

A mi ovome još pridodajemo, da ove godine neće biti mise za početak školske godine, nego će u školi (po razredima) biti kratka molitva i blagoslov djece i svih djelatnika.

 

  1. Došli su novi brojevi Glasa koncila. Izašao je novi broj Župnog listića.

 

————————————————–

SOVIĆI:

 

Za sve naše dobročinitelje molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.