20. NEDJELJA KROZ GODINU

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

20. NEDJELJA KROZ GODINU

23.8. 2020.

 

S obzirom na trenutnu situaciju vezanu za novi korona virus, lijepo vas molimo da se pridržavate uputa koje izdaje županijski Stožer civilne zaštite. Ponajprije imajmo obzira prema drugima. Ukoliko primijetite neki od simptoma bolesti, suzdržite se od dolaska i u crkvu. Ako vidite da je u crkvi više osoba nego što bi trebalo biti, ostanite vani. Ukoliko dolazite u župni ured, obavezno stavite masku, pozvonite i čekajte dok vam otvorimo. Ukoliko u obitelji ima netko zaražen, a istovremeno je u kući starija osoba koja želi svećenika, nama nije problem doći, ali imajte na umu da taj svećenik nakon toga mora u samoizolaciju na 15 dana. Papinski oprost od proljetos, za stare i bolesne, vrijedi dok traje epidemija, a ona traje. O daljnjim uputama ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

 

Izašao je novi broj Župnog listića.

 

————————————————–

SOVIĆI:

 

Kao što ste svi mogli vidjeti prije izvjesnog vremena postavljena je prednja ograda crkvenoga dvorišta. Vratnice za ulazak i izlazak automobila bit će otvorene uvijek kad je u crkvi misa, kakva pobožnost ili kakvo drugo događanje, u drugo vrijeme bit će zatvorene. Središnji ulaz i vratnice za pješake bit će otključane, tako da se može ući. Još jednom molimo da ne bacate otpatke i opuške gdje bilo, kad za to imamo postavljene kante i pepeljare. Također apeliramo i da se povede računa o načinu parkiranja.

 

Za sve naše dobročinitelje molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.