2. KORIZMENA NEDJELJA 28. 2. 2021.

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

2. KORIZMENA NEDJELJA

28. 2. 2021.

 

  1. U sljedeću nedjelju molimo Križni put na Šimića glavicu. Polazimo od Šimića kuća u 13.30 sati. Te nedjelje neće biti križnog puta u crkvi u Sovićima. Ukoliko bude loše vrijeme, Šimića glavicu odgađamo za narednu nedjelju, a križni put bit će u crkvi u 9.30.

 

  1. Sljedeća nedjelja je Nedjelja solidarnosti. Ona se obilježava i u Republici Hrvatskoj i u Bosni i Hercegovini. Njezin cilj je duhovno i materijalno pomoći župe u Bosni i Hercegovini u kojima je manje od 200 vjernika i koje se ne mogu uzdržavati same. Takvih župa u Hercegovini je vrlo malo, a u Bosni ih ima veoma mnogo. Zato će sva milostinja sljedeće nedjelje biti namijenjena u ovu svrhu. Računamo na vaš odaziv i unaprijed zahvaljujemo.

 

  1. U sljedeći petak, u 20 sati u staroj župnoj kući bit će otvorenje humanitarne izložbe slika s IV. likovne kolonije održane jesenas u spomen Zvonki Bušiću Taiku. Sve slike će biti na prodaju po povoljnim cijenama u humanitarne svrhe.

 

  1. Od tiska su stigli novi brojevi Glasa koncila i Katoličkog tjednika.

 

  1. U proteklom tjednu umrli su: ANICA BIŠKO + Ivana, IVAN GRUBIŠIĆ Ogi, a u Njemačkoj je umro i bit će ukopan ANĐELKO KNEZOVIĆ + Joze. Pomolimo se…

————————————————–

 

 

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

 

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.