Župne obavijesti – 12. NEDJELJA KROZ GODINU – 20. 6. 2021.

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

12. NEDJELJA KROZ GODINU

20. 6. 2021.

 

 

  1. U utorak je ispovijed starih i nemoćnih župljana u Donjim Sovićima od Vlašića do Bobanove Drage. Prijaviti treba samo nanovo oboljele odn. onemoćale. Ispovijed započinjemo od 8.30 sati.

 

  1. U četvrtak, je svetkovina Rođenja sv. Ivana Krstitelja – Ivandan. Svetkovina nije zapovijedana. Sv. mise su kao radnim danom, a sv. Ivan se u Bekiji na osobit način slavi u Ružićima kao zaštitnik župe. Svečano misno slavlje tamo će biti u 11 sati.

 

  1. U subotu započinjemo Trodnevnicu na čast apostolskih prvaka sv. Petra i Pavla, zaštitnika naše filijalne crkve u Donjim Sovićima. U 18:30 molimo krunicu, a od 19 započinje pobožnost sv. Petru i Pavlu te sv. misa. Mogućnost za ispovijed bit će od 18:30 sati.

 

  1. U nedjelju je drugi dan Trodnevnice. U 18.30 molimo krunicu, a od 19 pobožnost sv. apostolima te sv. misa. Ovu sv. misu predvodit će fra Slaven Brekalo, župnik duvanjski, a na misi će pjevati Ansambl sv. Nikola Tavelić iz Tomislavgrada, koji će nakon mise održati i kratki koncert duhovnih pjesama. U nedjelju nema prijepodnevne mise u Sovićima.

 

  1. Oglašavamo ženidbu sljedećih zaručnika:

DAVOR VOKIĆ, sin Marija-Davora i Ljubice r. Sušac iz Sovića i

TEA VRDOLJAK, kći Ivice i Vesne r. Čolak iz Zagreba.

Ukoliko netko zna za kakvu zapreku za vjenčanje ovih oglašenih zaručnika, dužan je to dojaviti u župni ured.

 

  1. Od tiska je stigao novi broj Glasa koncila.

————————————————–

SOVIĆI:

Za sve naše dobročinitelje, molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u kraljevstvu nebeskom. Amen.