25. NEDJELJA KROZ GODINU

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

25. NEDJELJA KROZ GODINU

18. rujna 2022.

 

 

  1. Dragi župljani, iskreno vam zahvaljujemo na grožđu i svim darovima koje ste nam darovali kroz protekli tjedan. Uistinu se odazvao velik broj župljana te ste pokazali svoju raspoloživost i dobrodušnost. Neka vam Gospodin bude nagrada.

 

  1. Pozivamo sve srednjoškolce i studente da se upišu u Franjevačku mladež FRAMU. Susreti Frame su petkom u 20 sati.

 

  1. Susreti Franjevačkog svjetovnog reda FSRa su srijedom u 20 sati. Njihova karizma se najviše pokazuje pomaganjem najpotrebnijima. Svi vi koji želite nasljedovati svetog Franju i pomagati bližnjima dobrodošli ste na susrete.

 

  1. Pozivamo sve dječake od 4. razreda i starije da postanu ministranti i služe oko oltara Gospodnjega. Sastanak ministranata je subotom u 10 sati u Gorici i u Sovićima u 11 sati.

 

  1. Probe malog dječjeg zbora su subotom u 10 sati u Gorici, a po dogovoru u Sovićima. Pozivamo sve osnovnoškolce da se priključe i pjesmom slave Gospodina.

 

  1. Od tiska je stigao novi broj Glasa koncila i župni listić.

 

  1. Klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu bit će svakog četvrtka. Započinjemo molitvom krunice u 18.30 sati, sveta misa je u 19 sati te ćemo poslije mise ostati u klanjanju Isusu. Naše molitvene nakane bit će za potrebe župe, za bolesne te za duhovna zvanja. Prvog četvrtka u mjesecu ovaj molitveni program će biti u Sovićima.

 

  1. Sastanak za čišćenje crkve u Gorici: Crkva je naš dom i ogledalo svih nas. Svima nam je u cilju da bude čista i uredna. Zato pozivamo sve vas koji ste voljni pomoći da napravimo raspored čišćenja crkve. Sastanak će biti u srijedu u 19 sati u staroj župnoj kući. Pozivamo i muškarce i žene da dođu jer ima i težih i lakših poslova. Nadam se da ćete odvojiti dio svog vremena i sudjelovati kako na sastanku tako i u čišćenju.

 

  1. Liturgija kvatri je u subotu, 24. rujna.

 

  1. Za sve naše dobročinitelje pomolimo se: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…