13. NEDJELJA KROZ GODINU

Župa sv. Stjepana – Gorica-Sovići

Župne obavijesti

13. NEDJELJA KROZ GODINU

26. 6. 2022.

 

 

  1. Večeras je u Sovićima prva večer Trodnevnice sv. Petru i Pavlu. U 18.30 je krunica, a u 19 sati pobožnost apostolskim prvacima, te sv. misa. Sutra nastavljamo s Trodnevnicom. Krunica je u 18.30, u 19 počinje misa s pobožnosti. Sutra na misi pjeva zbor frame iz Međugorja, a misno slavlje predvodi fra Zvonimir Pavičić, župni vikar u Međugorju. Nakon mise bit će i kratki koncert duhovnih pjesama. U utorak je uočnica svetkovine sv. Petra i Pavla. Prigodu za ispovijed imate svaku večer od 18.30 sati.

 

  1. U srijedu je svetkovina sv. Petra i Pavla. Misno slavlje započinje u 10 sati, ophodom i blagoslovom polja, a predvodi fra Marko Bandić, župni vikar na Humcu.

 

  1. Od tiska je stigao Glas koncila. Izašao je novi broj Župnog listića.

 

  1. Kod tiska imate i kratko izvješće iz Pogrebnog društva. Posebno je zanimljiv podatak o plaćanju članarine po mjesnim zajednicama. S obzirom na izmirene članarine i broj grobnih mjesta, zaključak je da je izmireno manje od 50% obveznika, ili je polovina grobnica bez vlasnika, to znači slobodna… Ovo će sigurno biti jasnije kad krene reguliranje katastra groblja, odn. grobnica, a to bi trebalo krenuti u rujnu… Svakako uzmite izvješće i informirajte se.

 

  1. Za sve naše dobročinitelje molimo: Oče naš… Zdravo Marijo… Slava Ocu…

Udostoj se Gospodine sve koji nam dobro čine, poradi imena svoga u ovom životu svakim blagoslovom blagosloviti, i na koncu ovog, nagraditi životom vječnim u Kraljevstvu nebeskom. Amen.